January 31, 2023

Kepada Adelson, dan mereka yang bersetuju dengannya, saya akan menunjukkan bahawa kemahiran adalah penting untuk kejayaan dalam semua usaha dalam sukan, berlatih perubatan atau pergigian, menulis, berlakon, mengajar, menggerudi minyak, melabur dalam hartanah, mengendalikan perniagaan, dan bermain poker. Lebih besar kemahiran penting yang diperoleh, lebih besar kejayaannya. Itulah sebabnya orang yang berjaya berusaha untuk memperoleh pendidikan yang betul dan terus berlatih dan belajar sepanjang hayat mereka meningkatkan tahap kemahiran mereka. cuba pertimbangkan.

Kepada Adelson, saya akan bertanya: Adakah anda sedar tentang laporan akhbar Mark Twain tentang perbicaraan juri terhadap sekumpulan lelaki yang telah ditangkap kerana bermain permainan kad yang serupa dengan poker? Ia kembali pada tahun 1870 di Kentucky. Juri khas telah dipilih sendiri, termasuk ahli gereja yang sangat dihormati yang (seperti Adelson) datang ke bilik mahkamah meyakinkan permainan itu adalah satu peluang dan bukan permainan “sains” – iaitu kemahiran. Sebelum perbicaraan berakhir, juri khas sebulat suara mengisytiharkannya sebagai permainan kemahiran. Saya setuju.

Baca Juga:  Cara Memilih Situs Bandar Poker Terpercaya

Dan, baru-baru ini, seperti yang dilaporkan dalam artikel Pemain Kad, pada tahun 2012 mahkamah persekutuan juga mengisytiharkan poker sebagai permainan kemahiran. Kesimpulan itu diperkukuh oleh fakta bahawa seseorang boleh mencari nafkah dari poker tidak seperti permainan kasino lain di mana kemungkinannya condong kepada rumah. Keputusan mahkamah persekutuan, berdasarkan analisis berjuta-juta tangan poker dalam talian: “Kemahiran boleh menguasai unsur peluang.”

Untuk meyakinkan orang seperti Adelson, adalah penting untuk menerangkan mengapa poker sebenarnya adalah permainan kemahiran. Semakin mahir anda, semakin besar kemungkinan anda akan menjadi pemenang. Kemahiran poker boleh dikembangkan. Dalam dua masalah seterusnya, saya akan mengembangkan tesis ini, termasuk model matematik, menghubungkan tuah dan kemahiran; dan strategi dan taktik yang perlu dibangunkan oleh pemain poker yang cerdik (berkemahiran tinggi) untuk memastikan kejayaan jangka panjang – sama seperti usahawan berjaya seperti Sheldon Adelson.

Website : https://mega888online.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.